Nu är hon på väg :)

Onsdag eftermiddag och vi är fortfarande kvar på våra arbeten när ett mejl dyker upp på en av siterna där Vi är med. . . .

För några dagar sedan blev vi kontaktade av en gift yngre kvinna som Vi kan kalla Sanna. Hon är 27 år och lever ett vanligt men ganska tråkigt liv med många rutiner. Hon bor på en liten gård 14 mil ifrån oss och dagarna består av jobb, hästar, styrelsearbete i den lokala föreningen och matlagning till mannen . Sexlivet är obefintligt eftersom att han alltid jobbar kväll och på dagarna behöver han sova. Fram tills nu har Sanna gjort det som många andra kvinnor gör. Fantiserat och tagit hand om sina behov med sina egna fingrar och leksaker.

Efter att ha sett vår profil, så tog hon mod till sig och skickade ett E-mail med några korta rader, ett svar tillbaka och dialogen var igång. Oj vad många frågor, vilken nyfiken tjej som fullständigt bubblade av entusiasm. Det går snabbt, dialogen rullar på och det kommer även bilder, en helt vanlig tjej som är jätte söt men har aldrig varit med varken ett par eller kvinna tidigare. Vi märker av hennes nyfikenhet tydligt och vi noterar även hur seriös hon verkar men hon vill sköta det diskret vilket vi såklart inte motsätter oss. Efter några dagars kommunikation så är hon äntligen på väg till oss . . . Följ oss här på bloggen så får Ni se vart det slutar :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vilken tight fitta hon har

Do you remember Sanna?

What is wrong with young girls?